Interview Telecommerce Magazine met PCS

Almere, 13 oktober 2014

PCS – Proactive Contact Support is in september geïnterviewd door Telecommerce Magazine, hét vakblad voor professionals in de klantcontact sector. Aanleiding hiervoor is de nieuwe dienstverlening die PCS heeft ontwikkelt in samenwerking met KPN, de Servicecall. Dit is een nieuwe vorm van dienstverlening waarbij het verlenen van proactieve service wordt ingezet om de klantloyaliteit te verhogen.

PCS is blij met de aandacht van Telecommerce Magazine, Directeur Mohlad Hassan: “Afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan het bouwen van een contact center formule dat maatwerk levert aan grote opdrachtgevers zoals KPN en Telfort op het gebied van Customer Lifecycle Management. Dat houdt in dat al onze diensten met elkaar zijn verbonden in de cyclus van vinden, werven, behouden en ontwikkelen van klanten. Waar bevindt de markt zich, met welke kanalen bereik je een bepaalde groep klanten, hoe bied je de beste service en bovenal: hoe behoud je je klanten? Met de ontwikkeling van de Servicecall benaderen wij bestaande klanten proactief om te ontdekken of er latente servicevragen zijn. Indien er iets speelt, dan wordt er direct een oplossing aangeboden door het Solutionteam van KPN of PCS. Dit zijn dedicated medewerkers met een diepe kennis van de KPN dienstverlening die de servicevraag vervolgens afhandelen vanuit expertise. De resultaten zijn veel belovend: van alle klanten die we hebben benaderd geeft circa 20 procent aan dat er behoefte is aan extra service. Dit percentage toont de relevantie van de dienstverlening aan. Nu al blijkt dat klanten die een Servicecall hebben gehad een hogere waardering geven dan klanten die nog niet zijn gebeld.”

Over PCS
PCS werkt elk dag weer aan succesvolle campagnes waarin de focus ligt op één-op-één klantcontact. Dat doen wij al jaren, voor grote opdrachtgevers in verschillende sectoren. De dienstverlening is breed: van strategisch advies in de conceptfase, de campagne optimaal inrichten tot het  realiseren van excellente resultaten. Een niet onbelangrijk deel van de activiteiten bestaat uit telefonisch klantcontact voor sales (outbound) en service (inbound). Voor opdrachtgevers als KPN biedt PCS complete Business Process Outsourcing-oplossingen aan, waarin alle outbound-, inbound- èn back office-activiteiten geïntegreerd zijn.

PCS is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit management en informatie beveiliging.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Proactive Contact Support
Mevrouw Chantal Hajenius

T   036- 310 01 11
E   c.hajenius@p-c-s.nl
W  www.p-c-s.nl