Nieuwe locatie PCS Nijmegen

Almere, 25 april 2016

PCS – Proactive Contact Support – heeft voor haar vestiging in Nijmegen een nieuwe locatie aangetrokken, gelegen aan de Wijchenseweg 132 te Nijmegen. Voor PCS betekent dit een verdere uitbreiding van het aantal werkplekken en een betere aansluiting van de werkomgeving op de wensen van klanten en medewerkers. 

Managing Director Mohlad Hassan van PCS legt uit: “Onze vorige locatie op het campus terrein van de Radboud Universiteit was verouderd en bood onvoldoende ruimte voor uitbreiding. Dit terwijl we nog steeds sterk groeiend zijn en we onze locaties graag goed willen laten aansluiten op de wensen van onze klanten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een prachtige ‘productwall’ gemaakt voor onze klant Bosch; onze servicemedewerkers krijgen hierdoor meer merkbeleving en inzicht in de producten en diensten van onze opdrachtgever. Ook is de nieuwe locatie beter bereikbaar voor medewerkers en klanten en zijn er goede voorzieningen op loopafstand, zoals een treinstation en een groot winkelcentrum. Door de uitbreiding beschikt PCS nu over ruim 450 werkplekken, waarvan 110 in Nijmegen. Voor aankomende twee jaar verwachten wij onze groeidoelstellingen hiermee voldoende te kunnen borgen.”

Over PCS
PCS is specialist in succesvol klantcontact. De dienstverlening is breed: van strategisch advies in de conceptfase, de inrichting van maatwerk campagnes tot de ontwikkeling van business intelligence. Een belangrijk deel van de activiteiten bestaat uit telefonisch (inbound, outbound) en online klantcontact. Voor opdrachtgevers als KPN en Bosch biedt PCS complete Business Process Outsourcing oplossingen aan, waarin alle outbound-, inbound- èn back office-activiteiten geïntegreerd zijn.

PCS is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit management- en informatiebeveiliging.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Proactive Contact Support
De heer Ilja Gleiser, CCO

T   036- 310 01 11
E   i.gleiser@p-c-s.nl
W  www.p-c-s.nl