PCS sponsort het KWF

Almere 26 januari 2016

PCS sponsort het KWF

PCS – Proactive Contact Support – heeft al jaren een actief MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) beleid waarbij we er naar streven om met personeel en partners een steentje bij te dragen aan een betere maatschappij. Onze ambitie hierbij, is dat we om de 3 jaar een nieuw goed doel te kiezen dat past bij de organisatie en onze gedachtengoed.

Voor aankomende jaren heeft PCS besloten om het KWF te sponsoren. Ilja Gleiser, Director Business Development licht toe:  “Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo'n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één! De herkenbaarheid hiervan bij onze medewerkers en relaties was voor ons doorslaggevend om aankomende jaren het KWF te sponsoren, het raakt ons immers allemaal. We doen dit niet alleen financieel, maar zeker ook in natura. Zo doen wij binnenkort ook mee aan de Plantronics Team Trophy (zie ook www.ncca.nl) waarbij het KWF dit jaar centraal staat”.

Over PCS
PCS is specialist in succesvol klantcontact. De dienstverlening is breed: van strategisch advies in de conceptfase, de inrichting van maatwerk campagnes tot de ontwikkeling van business intelligence. Een belangrijk deel van de activiteiten bestaat uit telefonisch (inbound, outbound) en online klantcontact. Voor opdrachtgevers als KPN en Bosch biedt PCS complete Business Process Outsourcing oplossingen aan, waarin alle outbound-, inbound- èn back office-activiteiten geïntegreerd zijn.

PCS is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit management- en informatiebeveiliging.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Proactive Contact Support
De heer Ilja Gleiser

T   036- 310 01 11
E   i.gleiser@p-c-s.nl
W  www.p-c-s.nl