PCS start samenwerking met Planners.nu

PERSBERICHT

Almere, 19 november 2013

PCS (Proactive Contact Support) is per 4 november een samenwerking aangegaan met Planners.nu voor het professionaliseren van haar Planningsafdeling. Het opnieuw inrichten van de planningsafdeling is noodzakelijk om verdere invulling te geven aan de sterke groei van PCS op het gebied van Inbound en Outbound klantcontact outsourcing.

Ilja Gleiser, directeur PCS legt uit: “Afgelopen twee jaar heeft PCS een stormachtige groei doorgemaakt: met ruim 170 medewerkers hebben wij ons personeelsbestand in korte tijd bijna verdrievoudigd. Dergelijke groeicijfers vraagt uiteraard om een professionele aanpak en opbouw van je organisatie. Zo zijn wij afgelopen jaar druk bezig geweest met onze ISO certificeringen en het uitbreiden van ons stafteam. Het opbouwen van een professionele planningsafdeling stond al even op onze agenda en hebben wij deze maand in gang gezet in samenwerking met Planners.nu.”

Planners.nu bestaat sinds 2011 en is specialist op het gebied van workforcemanagement in klantcontactomgevingen. Aankomende maanden zal de organisatie zich richten op het uitbouwen van de planningsafdeling en optimaliseren van de WFM processen binnen PCS.

OVER PCS
PCS werkt met hart en ziel aan bewezen en succesvolle campagnes waarin de focus ligt op één-op-één klantcontact. Dat doen wij al jaren, voor grote opdrachtgevers in de B2C- en B2B-markt. De dienstverlening is breed: strategisch advies in de concept-fase, de campagne technisch optimaal inrichten, prospects benaderen, resultaten analyseren, de campagne zo nodig bijsturen, sales van hoge kwaliteit realiseren. Een niet onbelangrijk deel van de activiteiten bestaat uit telefonisch klantcontact voor sales (outbound) en service (inbound). Voor opdrachtgevers als KPN biedt PCS complete Business Process Outsourcing-oplossingen aan, waarin alle outbound-, inbound- èn back office-activiteiten geïntegreerd zijn. Kijk voor meer informatie op www.p-c-s.nl.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
De heer Ilja Gleiser
M  06 1097 4331
T   036 310 01 11
E   i.gleiser@p-c-s.nl
www.p-c-s.nl