Positief advies ISO 27001 certificaat

Almere, 20 november 2013

PCS (Proactive Contact Support) heeft vanuit Lloyd’s Register Group een positief advies ontvangen om gecertificeerd te worden voor ISO 27001. Met deze felbegeerde certificering toont PCS aan dat zij een hoogwaardig informatiebeveiligingssysteem heeft waarmee informatie (lees: gegevens) van haar organisatie en haar opdrachtgevers op een effectieve wijze wordt beveiligt en continu naar een hoger niveau wordt gebracht.

Voor de certificering koos PCS doelbewust voor Lloyd’s Register Group, dit is één van de wereldleiders op het gebied van het beoordelen van bedrijfsprocessen en producten aan de hand van internationaal erkende normen.

Ilja Gleiser, directeur PCS licht toe: “Als specialist in klantcontact zijn wij als geen ander bewust van het belang van adequate informatiebeveiliging. Ook vanuit de klantomgeving van PCS wordt steeds vaker de vraag gesteld hoe het is gesteld met de beveiliging van de verwerkte gegevens. Als organisatie hebben wij er zodoende bewust voor gekozen om ons bedrijf in te richten volgens de strenge richtlijnen van ISO 27001. Met het behalen van deze certificering maken wij onze belofte waar om onze dienstverlening verder te professionaliseren en toekomst bestendig te maken op het gebied van Informatieveiligheid." 

Over PCS
PCS werkt met hart en ziel aan bewezen en succesvolle campagnes waarin de focus ligt op één-op-één klantcontact. Dat doen wij al jaren, voor grote opdrachtgevers in de B2C- en B2B-markt. De dienstverlening is breed: strategisch advies in de concept-fase, de campagne technisch optimaal inrichten, prospects benaderen, resultaten analyseren, de campagne zo nodig bijsturen, sales van hoge kwaliteit realiseren. Een niet onbelangrijk deel van de activiteiten bestaat uit telefonisch klantcontact voor sales (outbound) en service (inbound). Voor opdrachtgevers als KPN biedt PCS complete Business Process Outsourcing-oplossingen aan, waarin alle outbound-, inbound- èn back office-activiteiten geïntegreerd zijn. Kijk voor meer informatie op www.p-c-s.nl.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

De heer Ilja Gleiser
M  06 10 97 43 31
T   036 310 01 11
E   i.gleiser@p-c-s.nl
www.p-c-s.nl